Politika

Kemény vélemény a szakértőtől: Bűncselekmény amit Müller Cecília és Kásler Miklós csinál!

Pestibulvar.hu

Betelt a pohár az egészségügyi szakértőnél és keményen nekiment a magyarországi válságkezelőknek, komoly kritikát fogalmazott meg Müller Cecíliával és Kásler Miklóssal szemben!

 

Kunetz Zsombor szerint Magyarországon jelenleg nincs olyan központi szervezet, mely átlátná és koordinálná az egészségügyi rendszer működését, de ami még aggasztóbbá teszi a helyzetet, hogy még a járványkezelés sem működik.

 

A szakértő az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról is beszélt, hogy országszerte fennakadások tapasztalhatók az egészségügyi ellátásban a koronavírusos betegek egyre növekvő száma miatt, Ajkán például már a sebészet is leállt, akadoznak az elektív műtétek, és van ahol már a baleseti ellátás is megszűnik emiatt.

 

Kunetz nehezményezi, hogy a kormány nem készítette fel az egészségügyi rendszert a covid okozta újabb terhelésre a nyári időszakban;

MAGYARORSZÁGON PEDIG NINCS VÁLSÁGKEZELÉS

– jelentette ki a szakértő, aki hozzátette, hogy már nemcsak humánerőforrási problémák vannak az egészségügyben, de eszközből sincs elegendő, szennyezettnek tűnő kesztyűket kapnak a kórházak, a koronavírus-tesztek pedig lejáratközeli állapotban kerülnek a háziorvosokhoz.



 

“A kásleri intézkedések abban merülnek ki, hogy a miniszter kiküld egy e-mailt péntek délután vagy este, esetleg szombat éjjel, azzal az utasítással, hogy hétfőig hajtsák végre a levélben lévő intézkedéseket”

– véli Kunetz, aki szerint Müller Cecília és Kásler Miklós “garázdálkodása” már rég túl van az etikán,

AMIT ŐK CSINÁLNAK, AZ MÁR “BŰNCSELEKMÉNY”!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top