Politika

Orbánra vagy ráijesztettek, vagy megijedt, meghívta a német kancellárt Budapestre!

A kép illusztráció! - Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Továbbra is elkötelezettek vagyunk sokrétű együttműködésünk fenntartása és fejlesztése iránt – írta a mayar kormányfő Olaf Scholznak.

 

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fejezte ki jókívánságait Olaf Scholznak a Németországi Szövetségi Köztársaság kancellárjává történt megválasztása alkalmából – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

 

A magyar-német kapcsolatokban jelentős tényezőként tekintünk az évszázados történelmi kötelékünk, a közép-európai rendszerváltás és a német népet megosztó határfelszámolás alapjaira épített európai újraegyesítésre” – írta Orbán Viktor.


 

Kifejtette: Németország kulcsfontosságú partnerünk, így továbbra is elkötelezettek vagyunk sokrétű együttműködésünk fenntartása és fejlesztése iránt. Olaf Scholznak írt levelében Orbán Viktor meghívta az új kancellárt egy jövőre megrendezendő V4-Németország kormányfői csúcstalálkozóra Budapestre. (MTI) / Infostart




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top