Politika

Sok magyar családnak már nem telik egy rendes karácsonyi vacsorára sem

ezalenyeg.hu

Fuldokolhat a halászlében és a töltött káposztában karácsonykor Németh Szilárd, de a magyar családok nem tudják megfizetni. Már tízezer forintra rúghat egy négyfős karácsonyi menü.

 

Négy év alatt harmadával drágult meg a karácsonyi menü ára, a leggyorsabb áremelkedést az elmúlt egy évben tapasztalták

– számolta ki a hvg.

 

A lap szerint idén először már nem lehet megúszni tízezer forint alatt egy négyfős karácsonyi vacsorát, akárhogy spórolunk. Az általuk vizsgált menü egalább ami közel 11 ezerbe, pontosan 10927 forintba került.

 

Németh Szilárdnak és a többi zsíros fideszesnek, akik előszeretettel pakolják ki a közösségi oldalaikra, hogy mitől híznak, ez  az ár meg sem kottyan. Bár ők minden bizonnyal még a halászlét is szarvasgombával főzik, így nem 11 ezret fizetnek a menüért.



 

Tavaly ez még tízezer alatt volt, azóta 1024 forinttal drágábban lehet megvásárolni az ünnepi menü hozzávalóit.

Korábban írtunk róla, hogy a vacsora árát is elviszi, ha szép fenyőfát szeretnénk vásárolni.

 

Ebből is látszik, hogy Orbán pénzosztásai csak a kirakat fenntartása miatt történnek a választások előtt. Valójában a Fidesz nem pénzt oszt, hanem elveszi azt a családoktól.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top