Politika

Varga Mihálynak is kialapítványoztak 150 milliárdot a kormányváltás utánra

ezalenyeg.hu

Orbánék annyira félnek a jövő évi választásoktól, hogy már most elkezdték kimenteni a pénzeket, valamint megpróbálnak megtartani bizonyos pozicíókat.

 

Nagy bőrönddel pakolnak a Fidesz-csicskák a kormányváltás utánra: kisöprik a kasszát.

 

Orbánék rettegnek a jövő évi választástól, készülnek a bukásra a kormány. Csomagol a Fidesz-kormány és visznek mindent, ami mozdítható.

 

Tordai Bence a Párbeszéd politikusa nemrég videósorozatban mutatta be, mely budai ingatlanokra tették rá Orbánék a mocskos mancsukat.

 

Orbánék az egyetemekre is rátették a kezüket, így természetesen az Óbudai Egyetem is kellett nekik. Az egyetem szintén Varga Mihályhoz lesz köthető.

Sőt ezzel nem is éri be a pénzügyminiszter, az általa vezetett alapítványt, ami az Óbudai Egyetem fenntartója 150 milliárd forintot kap a kormánytól.

 

Nem csoda, hogy Varga el sem mer indulni 2022-ben egyéni választókörzetében. Jól tudja, hogy biztosan elbukna, hiszen a budaiak már régen rájöttek, hogy bizony évek óta nem képviseli őket a Parlamentben.


 

A Népszava arról ír, hogy közel 150 milliárdos vagyon kerülhet az egyetemet fenntartó alapítványhoz, illetve maga a Széchenyi Alapok Kockázati Tőkealapkezelő Zrt. is az egyetemet fenntartó alapítványé lehet.

 

150 milliárd zsebpénz a bukott pénzügyminiszternek

Ez Vargának azért is jön jól, mert ha a kormányváltás után elveszíti miniszteri állását, akkor is tovább igazítgatja a 150 milliárdos magánbirodalmat és a Széchenyi Alapok Kockázati Tőkealapkezelő Zrt.-t.

 

Ahogy arról mi is többször írtunk már Orbánék egy háttérállamot építenek, a közfeladatot ellátó közalapítványoknak ingyen adnak át százmilliárdos vagyonokat. Így akarják megtartani vezető pozícióikat. De nem fog sikerülni!

 

A jövő évi kormányváltás után a bukott fideszeseknek vissza kell majd adniuk a közvagyont. Varga Mihálynak a Klebelsberg kastélyt, az Óbudai Egyetemet, a rengeteg ingatlant, köztük a fél Római-partot.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top