Politika

Hű, de szorulhat a hurok! Már fideszes köröket támad a korrupcióval vádolt fideszes politikus!

Fotó: Facebook

A fideszes ügyészséget támadja a korrupcióval megvádolt és azóta lemondott fideszes miniszterhelyettes! Völner Pál olyasmiket mondott a vádhatóságról, amilyeneket eddig fideszes politikustól még sohasem hallottunk!

 

A kenőpénzek elfogadásával gyanúsított Völner Pál nem vesz részt azon a bizottsági ülésen, ahol a mentelmi jogának kiadásáról szavaznak. A 24.hu értesülése szerint az Igazságügyi Minisztérium múlt héten lemondott államtitkára a Mentelmi bizottság KDNP-s elnökének azt írta:

„A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG ÁLTALAM IS MEGISMERT TARTALMÚ INDÍTVÁNYA MEGLEHETŐSEN ZAVAROS, ELNAGYOLT, ELLENTMONDÁSOS, TÖBB HELYEN ÖSSZEFÜGGÉSTELEN, BIZONYOS RÉSZEIBŐL AZ SEM DERÜL KI, HOGY A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG MILYEN BŰNCSELEKMÉNY MEGÁLLAPÍTÁSÁT FELTÉTELEZI.”

 

Ezt nehéz nem úgy olvasni, hogy Völner Pál szerint a vádhatóság minden szempontból trehány munkát végzett. Ilyen durva támadást még egyetlen fideszes politikus sem intézett a köztudottan Fideszhez közel álló Legfőbb Ügyészség ellen. Ráadásul

A KORRUPCIÓVAL VÁDOLT  VOLT ÁLLAMTITKÁR HAZUGSÁGGAL IS VÁDOLJA POLT PÉTER ÁLTAL VEZETETT  LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉGET,

amikor ezt írja: „A Legfőbb Ügyészség indítványa engem érintően számtalan valótlan állítást tartalmaz, melyekre konkrétan majd a nyomozóhatóság részére fogok reagálni.”

Völner Pál ugyanakkor azt is leírta, hogy a tisztázás érdekében feltétel nélkül támogatja mentelmi joga kiadását. Mint ismert,

A GYANÚ SZERINT VÖLNER RENDSZERESEN 2-5 MILLIÓ FORINTOT KAPOTT A MAGYAR BÍRÓSÁGI VÉGREHAJTÓI KAR ELNÖKÉTŐL,

 


Schadl Györgytől, akit már november elején letartóztattak. A vesztegetési ügy mögött az eddig megismert információk szerint milliókat érő végrehajtói praxisok állhatnak.

AZ ÜGYÉSZSÉG SZERINT VÖLNER PÁL BŰNSZERVEZETBEN KÖVETHETTE EL TETTÉT.

 

A Legfőbb Ügyészség szó szerint ezt írta: „Völner Pál cselekménye vezető beosztású hivatalos személy által az előnyért a hivatali helyzetével egyéb módon visszaélve, bűnszövetségben, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette megalapozott gyanúját kelti.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top