Politika

A volt miniszter elárulta, mikor volt Orbán a legközelebb Istenhez

Fotó: Népszava

Orbán Viktor rendszerét semmilyen ideológia nem vezérli – állítja az egykori oktatási miniszter. Magyar Bálint azt is elmondta, hogyan látja Orbán és Isten viszonyát.

 

Orbán Viktor rendszerét nem ideológiák vezérlik, a Fidesz inkább csak alkamazza, felhasználja a különböző ideológiákat. Ezt Magyar Bálint, az egykori SZDSZ alapító tagja és volt oktatási miniszter jelentette ki a Partizán adásának legutóbbi vendégeként. A politikus szerint Orbánnak nincsenek elvei, helyette inkább állandóan szondáztatja a közvéleményt és eszerint cselekszik.

„ORBÁN MIT CSINÁL? FELENGED EGY LUFIT, VALAMILYEN HÜLYÉJE MOND VALAMI HÜLYESÉGET, AZTÁN HA VALAMI NAGYON NEM TETSZIK, AKKOR VISSZAVONJA

– mutatott rá Magyar Bálint. Szerinte nem lehet valami ideológiavezérelt, ami keresztényüldöző muszlim autokratákkal veszi körbe magát, és azoknál keres védelmet, miközben a másiknak a keresztények védelméről beszélt. Az exminiszter szerint Orbántól azt sem lehet komolyan venni, hogy hívő. Úgy véli,


ORBÁN „ISTENHEZ AKKOR KERÜLT A LEGKÖZELEBB, AMIKOR A LABDÁT BERÚGTA A TEMPLOMKERTBE, ÉS ÉRTE KELLETT MÁSZNI”

– fogalmazott elég sarkosan a politikus. A videó vágott változatát cikkünk végén nézhetik meg.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top