Politika

MZP: kétharmados rezsicsökkentést hoz az ellenzéki győzelem

ezalenyeg.hu

Sokkal okosabban és igazságosabban tudjuk a rezsit csökkenteni, mint a Fidesz – a fideszes hazugságok helyett valódi tervekkel állt elő az ellenzék közös jelöltje, Márki-Zay Péter.

 

Márki-Zay Péter azt írta:

“A mi 77 százalékos megtakarításunk nem terhelnek senkit, hiszen ez az el nem fogyasztott energiát jelenti. Ezt falszigeteléssel, nyílászáró-cserével, napkollektorokkal és napelemekkel tudjuk elérni. A kormányváltás után igazságos, zöld és fenntartható lesz a rezsicsökkentés.”

 

A kifejezetten magas megtakarítási arány nem elméleti számítás, hanem tapasztalatokon alapszik. Mégpedig egy hódmezővásárhelyi idősek otthona felújításakor sikerült ennyivel energiahatékonyabbá tenni az épületet.


MZP emlékeztetett:

Amíg a Fidesz rezsicsökkentését “a medencéjüket fűtő gazdagok is megkapják, a tűzifával fűtő szegények azonban nem.” Ráadásul azt valójában “a szegények fizetik a világ legmagasabb áfájából, az elvett magánnyugdíjpénztári megtakarításokból, valamint a lerohasztott egészségügyből és oktatásból”.

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top