Politika

Visszakézből osztotta ki Matolcsy Györgyöt a főpolgármester!

Pestibulvar.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, Matolcsy György egy eszement ötlettel rukkolt elő, mely megoldást jelenthetne a Fidesz számára a “budapesti patthelyzettel” kapcsolatban!

 

Budapest elvesztése hatalmas érvágást jelent az Orbán-kormánynak, melyet Tarlós István bukása óta folyamatos kivéreztetéssel próbál a hatalom térdre kényszeríteni. A végső megoldást most a Magyar Nemzeti Bank elnöke lebegtette meg a Magyar Nemzetben megjelent cikkében,

AHOL A FŐVÁROS FELDARABOLÁSÁRÓL VIZIONÁLT.

 

A főváros széttépésének hírére reagált Karácsony Gergely, aki közösségi oldalán az alábbi bejegyzést osztotta meg:



 

Matolcsy “Darabolós” György Budapest szétszabdalására vonatkozó javaslata nyomán nekem is lenne egy ötletem. Daraboljuk fel a Magyar Nemzeti Bankot. Az egyik fele kezelje végre az évtizedes csúcsokat döntögető inflációt.

A MÁSIK PEDIG, AHOL AZ ELMÚLT ÉVEKBEN TÖBB SZÁZ MILLIÁRD FORINTNYI KÖZPÉNZ VESZTETTE EL KÖZPÉNZ JELLEGÉT, KERÜLJÖN AZ ÜGYÉSZSÉG FELÜGYELETE ALÁ.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top