Politika

Követeli az ellenzék: Kövér számoljon el a félmillió eurós eltitkolt luxusvillával!

nyugatifeny.hu

Az úszómedencés hargitai házról ma kerültek ki felvételek.

Beszámoltunk róla, hogy pénteken Juhász Péter videója nyomán nyilvánosságra került információk alapján egy félmillió euró értékű impozáns, úszómedencés, luxusingatlant használ évente több alkalommal is erdélyi útjai során Kövér László.

 

A villa Székelyföldön, a Hargita megyei Tibód településen található, és papíron Kövér kabinetfőnökének, Veress Lászlónak a nevén van. (A leleplező videót >>ITT<< tudod megnézni, ha még nem láttad.)

 

Az ügyben az egységes ellenzék arra szólította fel Kövért, hogy számoljon el a hargitai luxusingatlannal. A hat párt lapunkhoz is eljuttatott közös közleményében az áll:

“Ma újabb eltitkolt fideszes vagyonra derült fény Juhász Péter Youtube-ra feltöltött videójából. Ezúttal egy úszómedencével is rendelkező hargitai luxusingatlanról derült ki, hogy Kövér László házelnökhöz köthető, sőt a helyiek szerint a gyakorlatban is ő használja a villát.

Az ingatlan tulajdonosa Kövér László kabinetfőnöke, Veress László, ugyanaz az ember, akiről hetekkel ezelőtt már kiderült, hogy a családja egy 240 millió forintot érő budai luxusvillában lakik, amit a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvány vásárolt meg.

Ugyanez az alapítvány ebben a történetben is feltűnik, ahogy az a Kövér Lászlóval jó kapcsolatot ápoló tajvani milliárdos is, akinek a közbenjárásával a hírek szerint több száz millió forint érkezett ehhez az alapítványhoz.

Úgy tűnik, hogy a Fideszben mindenkinek van egy Völner Pálja, aki pár papírzacskónyi csúszópénzért bármit elintéz, és mindenkinek van egy Mészáros Lőrince, akinek a nevén minden eltitkolni szándékozott vagyon elrejthető.

Kövér László számára minden jel szerint kabinetfőnöke, Veress László lehet ez az ember, akinek korábbi ingatlanügyében ma már sikkasztás miatt nyomoznak a hatóságok.

Az egységes ellenzék azonnali válaszokat követel Kövér Lászlótól: pontosan mekkora ingatlanbirodalommal rendelkezik határon innen és határon túl?


Igaz, hogy ő használja a kabinetfőnöke nevén lévő hargitai luxusingatlant? Igaz, hogy csak a Hargitán van három másik ingatlan is a kabinetfőnöke nevén?

Pontosan hány luxusingatlannal rendelkezik a házelnök strómanokon és alapítványokon keresztül? Mely országokban vannak még ehhez hasonló, nagyértékű, a magyarok elől eltitkolt, hozzá köthető ingatlanok?

Az egységes ellenzék szerint Kövér Lászlónak emberi és politikai kötelessége is, hogy a magyarok elé álljon a határokon átívelő több száz milliós ingatlanpanama ügyében, amelyben már sikkasztás gyanújával zajlik nyomozás!

DK

Jobbik

LMP

Momentum

MSZP

Párbeszéd”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top