Politika

Vágó István feltette a negyvenmilliós kérdést Orbán szégyentelen tarhálásával kapcsolatban

nyugatifeny.hu

Touché.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, hétfőn kiszivárgott a levél, amelyben Orbán Viktor támogatásért kuncsorog a Fidesz-tagoktól. A levélhez egy számlaszámot is megad a miniszterelnök, akinek a strómanja évek óta Magyarország leggazdagabb embere, a veje pedig éppen most vásárolta be magát egy bankba.

 

Vágó István Facebook- oldalán reagált a hírre, amelyben tételesen felsorolta, mennyi pénz és eszköz áll a kormánypárt rendelkezésére a kampányhoz, ehhez mérve pedig különösen cinikus, ahogyan pénzt kunyerálnak:


A miniszterelnök levelét ismét megírta:

“Egy veszélyekkel teli korba léptünk, ahol egyszerre kell megküzdenünk a járvánnyal, az egyre erősödő illegális migrációval, és Brüsszel, valamint a Soros-birodalom egyre agresszívabb beavatkozási kísérleteivel…

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassa a Fidesz kampányát, annak érdekében, hogy a felhívásunkat mindenhova eljuttathassuk.”

Aha. Szóval nem elég a 100 milliárd az MTVA-nak, további milliárdok a KESMÁ-nak, százmilliók a Megafonnak, Rákaynak, Deák vezetőelemzőnek, TV2-nek, HírTV-nek, Pesti TV-nek stb., még mikroadományokra is igényt jelentettek be.

Mit mondhatunk? Igényesek…


 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top