Politika

Hadházy kiborult – Szerinte politikai érdekek miatt nincs szigorúbb járványkezelés!

Forrás: Hadházy Ákos / Facebook.com

Szomorú esemény kapcsán osztotta meg gondolatait Hadházy Ákos a közösségi oldalon; bejegyzésében erős kritikát fogalmazott meg azzal a két orvossal szemben, akik a hatalom érdekeit szolgálják ki.

 

Mára az igazolt covid halálozások száma Magyarországon közel 40 ezer fő, ezzel pedig az egyik legrosszabb járványkezelést tudhatjuk a magunkénak. A független országgyűlési képviselő kiemeli, hogy a kormány és embereik az elhunytak és családjaik iránt érzett legkisebb együttérzés és fájdalom jele nélkül csupán annyit mondanak:

“MINDENT JÓL CSINÁLTUNK, MINDENT UGYANÍGY CSINÁLUNK TOVÁBB, LESZ EZ MÉG SOKKAL TÖBB IS, DE EZ VAN, NINCS MIT TENNI”.

 

Hadházy Ákos bejegyzését annak kapcsán írta, hogy szerinte a kormány és a járványkezelés menetében szerepet vállaló orvosok nem tesznek meg mindent a további halálesetek elkerüléséért, szerinte sokkal szigorúbb intézkedéseket kellene bevezetni, csak azok a politikai érdekekkel ellentétesek.

 

Ennek a gondolatmenetnek az igazolására két cikk címét emelte ki a független országgyűlési képviselő a bejegyzésében. Az elsőn, ami január 7-én készült Merkely Béla kijelentése olvasható: “Nem szükséges itthon szigorítani a járványintézkedéseket”, majd rögtön mellette található a Kásler Miklóssal készült riport, ahol az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője január 9-én már arról beszélt, hogy “napi kétszáz halálesettel tetőzhet az ötödik hullám”.

Ha ezt a két állítást egymás mell tesszük, akkor mindenki számára érthető lehet, miért háborodott fel Hadházy:

HA A KORMÁNYBAN REKORD MAGAS HALÁLOZÁSSAL SZÁMOLNAK, AKKOR ÉRTHETETLEN, HOGY MIÉRT NEM TERVEZNEK SZIGORÚBB JÁRVÁNYINTÉZKEDÉSEKET BEVEZETNI.

 

“Természetesen áldozatok minden országban voltak és nem tehető mindenért a politika felelőssé, de az, ami nálunk történt, előre látható volt és számtalan boldogabb ország jó példája mutatja meg, hogy sok-sok ezer honfitársunk halála elkerülhető lett volna.

 


Elképesztő ennek a két embernek a cinizmusa, pedig orvosokról van szó, ha valakinek, nekik tudniuk kellene, hogy az életnél egyszerűen nincsen nagyobb kincs. Minden más veszteség visszacsinálható, a halál nem.

 

Ezek az emberek a karrierjük miatt kiszolgálják a választási kampányt:

A FŐNÖK SZÓT SEM AKAR VESZTEGETNI MÁR ESETLEGES ÚJABB VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRE, EZÉRT KÁSLER MEGVONJA A VÁLLÁT ÉS AZT MONDJA: KHM, HÁT LESZ NAPI 200 HALOTT.

 

Teheti, gondolom, megmérték és látják, hogy a propaganda teljes sikerrel tereli el a figyelmet erről a tragédiáról” – írja bejegyzésében az ellenzéki politikus.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top