Politika

Hangfelvétel tanúsítja, hogy a Fidesz egy maffia! „Aki a család tagja, azt családon belül kezeljük”

Forrás: Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság

Maffiózó szöveggel fenyegette meg az Országos Roma Önkormányzat tagjait Sztojka Attila romaügyi kormánybiztos! A fideszes politikus egy hangfelvételen ugyanúgy „családnak” nevezte a kormányt, mint ahogy a maffia tagjai szokták egymást, és kijelentette: „mindenkiről tudunk mindent.”

 

A fideszes politikusról már kiszivárgott egy hangfelvétel, amely szerint a Lungo Drom képviselőit győzködi pénz ígéretével és a BM-es megfigyelés lehetőségével. A mostani felvételhez szintén a Népszava jutott hozzá, és ebben még egyértelműbb, hogy Sztojkán keresztül

A FIDESZ-KORMÁNY MEGVÁSÁROLJA A ROMÁK SZAVAZATAIT, ÉS MAFFIAKÉNT FENYEGETI ŐKET!

 

A kormánybiztos az egész beszélgetés során arról beszélt a Lungo Drom képviselőinek, hogy ha jó partnerei lesznek a Fidesznek, akkor anyagilag is jól járhatnak. „Talán ebben a körben azt is elmondhatom, hogy a Fidesz meg fogja nyerni a választást” – mondta, de arról már nem beszélt, honnan tudja ezt ennyire biztosan. Majd a beszélgetés végén Sztojka néhány kőkemény fenyegetést is belengetett: „Azt azért nem kell ecsetelnem, hogy

MIVEL A BM-BEN VAGYOK, MINDENKIRŐL TUDUNK MINDENT. AMIT MÉG NEM IS GONDOLNÁTOK: KI, MIKOR, MENNYIT, HOGYAN, MIRE. MINDENT.

 

Hozhattam volna ide nektek egy térképet, és megmutathattam volna, és a ti neveitek is rajta lettek volna. Mindenkiről mindent tudunk, a legapróbb részletekig.”

Ezt követően a kormánybiztos teljesen nyíltan maffiózó stílusra váltott át:

„VAN EGY MONDÁS A BM-EN BELÜL, SŐT A KORMÁNYZATON BELÜL IS: AKI A CSALÁD TAGJA, AZT CSALÁDON BELÜL KEZELJÜK, DE KÍVÜL EZT SENKI NEM ÉREZHETI.

 


Az, hogy megnevelünk valakit, az azt jelenti, hogy azért tesszük, mert számítunk rá és szeretjük. Amíg a család tagja. Ha nem a család tagja, nem tudunk kezeskedni felőle.”

 

Ennyire nyíltan még egyetlen fideszes politikus sem leplezte le, hogy a Fidesz-kormány tényleg úgy működik, mint a maffia. Magyarországot egy bűnszövetkezet irányítja.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top