Politika

A DK magyarázatot követel, miért helikopterrel ment Áder egy 60 kilométeres útra 2 millió forintért (+videó)

nyugatifeny.hu

Ugyanarra a rendezvényre a szlovák államfő egy menetrend szerinti járattal érkezett.

Az rtl.hu adta hírül, hogy Áder János helikopterrel tett meg egy rövid, 60 kilométeres utat Sátoraljaújhely és Kassa között, a géphasználat több mint 1,8 millió forintjába került az adófizetőknek.

 

Lassan nem telik el úgy hónap, hogy valamelyik fideszes politikust ne látnák egy helikopteren, magángépen vagy luxusjachton, ezt az életmódot irgyelhette meg Áder János – közölte Szakács László, a DK politikusa, aki pártja nevében magyarázatot követel:

miért volt szükség arra, hogy a legdrágább módját válasszák az útnak, amely egy tervezhető program volt egy szombati napon.

 


Szakács emlékeztetett, hogy Zuzana Čaputová szlovák államfő megy menetrendszerinti járattal érkezett meg ugyanarra az eseményre.

 

A DK emellett arra is kíváncsi, hogy összeegyeztethető-e az üzemanyag-pazarló helikopterezés azzal a klímapolitikával, amelyet Áder János képvisel – közölte Szakács László.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top