Politika

Hivatalosan is bemutatták a határon túli szavazatvásárlást és az ukrán nyugdíjcsalást – iparág épült rá a keleti országrészben

fuggetlennemzet.hu

Ezzel minden idők legnépszerűbb politikai videója lett a Facebookon.

Amíg a félszázalékos fantompártok leginkább egymásnak üzengetnek a tévéstúdiókból, addig az Orbánt 2006-ban már sikerrel legyőző Gyurcsány Ferenc tiszta erőből nekiment a fideszes rezsim két aljasságának:

a határon túli szavazatvásárlásnak és az ukrán nyugdíjcsalásnak.


Gyurcsány nyakába vette az országot, és oknyomozó filmet forgatott az ukrán határ mentén zajló nyugdíjcsalásról, amelyre komplett iparág épült a keleti országrészben. Helyi ügyeskedők és fideszes polgármesterek is benne vannak a mocskos bizniszben.

Hétfőn közzétett videója csütörtök reggelre átlépte az EGYMILLIÓS nézettséget, ezzel minden idők legnépszerűbb politikai videója lett a Facebookon.

Ha lemaradtál róla, itt tudod megnézni:.

Viszont még így is rengeteg olyan polgár van az országban, aki szavazni fog áprilisban, de még nem látta a filmet, ezért kérünk: oszd meg, hogy mindenkihez eljusson a valóság!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top