Politika

Nem akárkik tűnnek fel Orbán hivatalában, saját belépőkártyájuk is van

fuggetlennemzet.hu

A NER-kulcsfigurái gyakran tűnnek fel a miniszterelnök udvarában.

A Telex forgatott a miniszterelnök hivatalánál, a Karmelitába jövő, vagy onnan távozó ismert, vagy kevéssé ismert személyek sora látható a felvételeken.

Például Szánthó Miklós, aki a hatalmas, kormányközeli médiabirodalom (KESMA) kuratóriumának vezetője, akinek a videó tanúsága szerint saját belépője van a Karmelita kolostorba. A médiabirodalom feje nem árulta el, mit keres Orbán hivatalában, a feltett kérdések mindegyikére azzal válaszolt:

„fake news médiumnak nem nyilakozok”.

 

Megjelent Mráz Ágoston Sámuel politológus, a Nézőpont Intézet vezetője, arra a kérdésre, hogy mennyire befolyásolja elemzői mondandóját az a tény, hogy intézete milliárdos megbízásokat kap, azt mondta: reméli, hogy nem.


A felvételeken feltűnik az a TV2-es riporter is, aki lejárató anyagot készített Spéder Zoltánról. Kunfalvi Nóra nem árulta el, miért ment a kormányfő hivatalába.

Több kormányzati pozíciót nem viselő Fidesz-politikus is feltűnt a Karmelitánál:

Kocsis Máté, Hollik István, Kubatov Gábor, Dömötör Csaba,

azt viszont cáfolták, hogy bármilyen párteseményre mentek volna.


A videó végén feltűnik Fásy Ádám is, aki saját bevallása szerint nem Orbánhoz ment, hanem a miniszterelnök egyik államtitkárához jött baráti látogatásra.

A videó készítése idején egyébként az a döntés született, hogy körbe zárják a Karmelitát építkezésre hivatkozva.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top