Politika

Megdöbbentő Pataky interjú: gyönyörű dolgokat mondott Orbánról – védelmezőnek tartja őt…

fuggetlennemzet.hu

“Ezért aztán Mennyországnak tartom Magyarországot.”

A Life TV Ébredj velünk című műsorának vendége volt Pataky Attila, az EDDA frontembere, aki Joshi Bharatnak beszélt arról, szerinte hogyan néz ki a világ, és miért jó Magyarországon élni.

“Teljes háború indult a normalitás ellen. Ezért aztán mennyországnak tartom Magyarországot. Itt emberi formátumban lehet létezni. A magyarságnak óriási szerepe lesz – legalábbis a keleti tudományok szerint – a világ spirituális és lelki megújulásában. Ez zajlik már jóideje.

Itt vagyunk megint, mint a végek egyike, mi védjük itt azt a fajta normálisnak nevezhető emberi létezést, hát mit tesz Nyugat? Ne politizáljunk, de azért szépen hátba szúrnak. Én teszem a dolgom a helyemen. Ez a lényeg. Megírom a dalokban, elmondom, prózában is, interjúban is, és kész.”


– mondta az énekes.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top