Politika

Kéri László: Orbánék egy évtized alatt eljutottak a gránitszilárdságú Alaptörvénytől a Gránit Bankig – Videó!

zsurpubi.hu

A #hetikéri rovatban a hazai közélet egyik legérdekesebb egyéniségével, politikai gondolkodójával, Kéri Lászlóval beszélgetünk hétről hétre a legfontosabb történésekről. Azt megígérhetjük, a politológus soha nem rejti véka alá a véleményét.

A múlt héten a pálmát egészen bizonyosan maga a miniszterelnök vitte el azzal a levelével, amelyben pénzt kér a közelgő kampány finanszírozásához – a levélhez sárgacsekket is mellékeltek. Írta mindezt azon a héten, amikor a hozzá közeli vállalkozói csoportok napokon belül százmilliárdos tételekben kaptak újabb állami megrendeléseket, a citadella-rekonstrukciótól vasútépítésekig, befejezendő útszakaszokhoz, vagy, és ez a legszebb: a kedvenc focicsapata, a Felcsút éppen a spanyol tengerpart mellett edzőtáborozhatott 

– mondta a Zsúrpubinak Kéri László

 

Hozzátette, hogy ugyanide költözött a kormányfő lánya Tiborcz Istvánnal, és a Kedves Vej pedig most juthatott végre saját bankhoz is. Vagyis, az Orbán-család egy évtized alatt eljuthatott a Gránitszilárdságú Alaptörvénytől ennek egy egyszerűbb alakzatáig, a Gránit Bankig.


 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top