Politika

DK: Gyalázat, hogy Orbán magyart hergel a magyar ellen, gyűlöletkeltéssel próbál hatalomban maradni

nyugatifeny.hu

Sebián-Petrovszki László nagyon felháborodott a melegek és a pedofilok összemosásán.

Emlékezetes, hogy Orbán Viktor péntek reggeli Kossuth rádiós igehirdetésében egy sunyi mondatban összekapcsolta a pedofíliát a melegséggel.

 

A DK országgyűlési képviselője közleményben ítélte el a történteket, Sebián-Petrovszki László azt írta:

Orbán Viktor azt fejtegette pénteki Kossuth rádiós megszólalásában, hogy a homoszexualitás elvezethet a pedofíliához. Ahogy fogalmazott, “van egy nagyon nagy vita arról, hogy ezek a bizonyos szexuális szokások elvezetnek-e a pedofíliához”.

Ilyen vita persze valójában nincs, csak a miniszterelnök próbálja pár szavazatért összemosni az LMBTQ-közösség tagjait a gyerekek sérelmére szexuális bűncselekményeket elkövetőkkel.

A Demokratikus Koalíció szerint elég volt a melegek és a pedofilok összemosásából! A DK szerint felháborító, hogy a miniszterelnök továbbra is magyart hergel magyar ellen, és gyűlöletkeltéssel próbál hatalomban maradni.

A DK szerint a kormányváltás után egyszer és mindenkorra véget kell vetni a szexuális kisebbségekhez tartozók elleni gyűlöletkeltésnek és a hazug kampányoknak, hogy legyen Magyarország mindannyiunké!


 

(dkp.hu) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top