Politika

Dobrev Klára: Április után igazságot szolgáltatunk a Quaestor-károsultaknak!

nyugatifeny.hu

Mészáros és Tiborcz szerepét is vizsgálni fogják az évtized botrányában.

A 24.hu írta meg, hogy Mészáros Lőrinc és Tiborcz István mindössze 80 millió forintból szereztek meg egy több mint 3 és fél milliárd forintot érő szállodát, amely a Quaestor-cégek tulajdonában állt.

 

A miniszterelnök veje és gyerekkori barátja 2 milliárdos árverési áron csaptak le a 3 és fél milliárdot érő mátraházi Lifestyle Hotelre, de még ezt a 2 milliárdot sem kellett kifizetniük, mert egy 2 milliárdos banki követelést adtak cserébe, amit korábban 80 millió forintért vettek.

 



Így lett Mészáros Lőrincnek és Tiborcz Istvánnak 80 millió forintért egy több mint 3 és fél milliárdot érő szállodája, és így lettek a Quaestor-károsultak szegényebbek ezzel a 3 és fél milliárddal.

 

A botrány kapcsán hétfőn megszólalt Dobrev Klára, a DK EP-képviselője, idézzük:

“A Quaestor-károsultak bizonyára emlékeznek, hogy Orbán Viktor 2015-ben azzal próbálta nyugtatni a kisbefektetőket, hogy a vagyonzárolásokkal a károsultak esélyt kapnak a későbbi kártalanításra. Azóta tudjuk, milyen aljas hazugság volt ez is.

Nem elég, hogy az egyik Quaestor-szálloda bűnügyi zár alatt került Mészároshoz, majd Tiborczhoz, most még az is kiderült, hogy a kisbefektetők kártalanítása helyett Orbán veje és legjobb barátja milliárdokkal gazdagodott az üzleten.

Miközben az Orbán-család gyarapszik, a kisemmizett károsultak egy olyan vagyontárgytól estek el, amiből káruk egy részét kompenzálni lehetett volna. Orbán most is hazudott, és közben a családján keresztül lopja el a magyar emberek pénzét!

Dr. Szakács László évek óta kitartóan küzd a Quaestor-károsultak igazáért. Egyet ígérhetek, április után ezt az arcátlan mutyit is kivizsgáljuk. Mészáros és Tiborcz felháborító gazdagodása nem marad következmények nélkül!”

– közölte Dobrev Klára.



 

Hétfőn megszólalt Szakács László is, aki nyomatékosította, hogy április 3-án a kormányváltással vetnek a fideszes elit etikátlan gazdagodásának, a tisztességtelenül szerzett vagyonnal pedig el fogják számoltatni a fideszbűnözőket.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top