Politika

Kibérelt egy mozitermet az agrárkamara elnöke, ingyen nézhetik az őszödi filmet… de ez még nem minden…

fuggetlennemzet.hu

De nem kötelező a részvétel.

 

Ha hiszi, ha nem de Győrffy Balázs fideszes parlamenti képviselő, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke saját zsebből hívja meg a kollégáit az Elkxrtuk című film vetítésére – írja a Népszava.

A politikus meg is erősítette lapnak. Mint mondta, saját költségére hívta meg a kollégáit, a mozi egyik termét bérelte ki, amely 364 ezer 650 forintba került. Hozzátette: a filmvetítésen természetesen nem kötelező a részvétel,

semmiféle előnnyel vagy hátránnyal nem jár az, hogy valaki eljön rá vagy sem.

 


Győrffy egyébként körlevelet írt a kollégáinak, amelyben arra kérte címzetteket, hogy legyenek vendégei és december 9-én budapesti Cinema City Allee moziban tekintsék meg vele a filmet. A levélben egy regisztrációs link is szerepelt.

Az agrárkamarai elnök elmondta azt is, hogy senki előtt nem ismeretlenek a politikai nézetei és a világról alkotott képe, és ez befolyásolja a kulturális ízlését is, ezért választotta ezt a filmet, és megjegyezte: ahogy ő, úgy bármelyik kollégája meghívhatja a többi munkatársát egy sörre vagy a lakodalmára.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top