Politika

Olyan számokat túrt ki az MSZP amit minden idős embernek látnia kellene

balramagyar.hu

Magyarország a nyugdíjak terén is hátrament, nem előre  – írja bejegyzésében az MSZP társelnöke, Tóth Bertalan.

 

A politikus szerit: A Fidesz-kormány szakmaiatlansága és nemtörődömsége miatt a környező országokban nálunk a legalacsonyabb az átlagnyugdíj. Hazánk a nyugdíjak terén is éllovasból lett sereghajtó a térségben.

 


Orbánéknak csak akkor fontosak a nyugdíjasok, ha választások előtt állunk. 2006-ban nem csak a 13., de még a 14. nyugdíjat is beígérték, 2010 óta mégis 12 évet kellett várni a 13. nyugdíjra, de most is csak azért, mert érzik, hogy el fogják veszteni a választásokat. De nem fogját tudni átverni az időseket!

Az áprilisi választás után felálló új kormánynak fel kell zárkóztatni az indokolatlanul alacsony nyugdíjakat, vissza kell térni a svájci indexáláshoz és a ma még aktív korúak számára is fontos, hogy rugalmassá kell tenni a nyugdíjbavonulást! Marad a nők 40 éves nyugdíjbavonulási lehetősége, marad a nyugdíjkorhatár, marad a 13. havi juttatás.


Gondoskodó államra van szükség, esélyt kell teremtenünk mindenkinek a nyugodt nyugdíjas évekre és a biztos megélhetésre. Mi erre vállalkozunk, erre kérjük a felhatalmazásotokat az április 3-i választáson. Legyen Magyarország mindannyiunké!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top