Politika

Egy friss felmérés szerint hatalmas pofára esésre számíthatnak Orbánék!

Pestibulvar.hu

Friss felmérést készített a közelgő “gyermekvédelminek” hirdetett, azonban valójában melegellenes népszavazás végkimenetelével kapcsolatban a Medián; az eredmény a kormány számára hatalmas csalódás lehet!

Az Amnesty International Magyarország és a Háttér Társaság által megrendelt reprezentatív közvélemény-kutatás szerint a teljes népesség mintegy 41 százaléka nem vesz majd részt a népszavazáson.

A szavazás abban az esetben lenne érvényes, ha az összes választó több mint fele érvényesen adná le a szavazatát, eredményesnek pedig akkor lenne mondható, ha a résztvevők több mint fele igennel vagy nemmel voksolnak.

A most elkészült 1100 fő részvételével készült közvélemény-kutatás szerint,

A VÁLASZTÓPOLGÁROK JELENTŐS RÉSZE ÉRVÉNYTELENÜL FOG SZAVAZNI, ÍGY A NÉPSZAVAZÁS ÉRVÉNYTELEN LESZ.

Telex cikke kiemeli, hogy a Medián felmérése még február végén készült, az azóta eltelt időben azonban felpörgött a kormányzati propaganda a kérdésben, ráadásul még Orbán Viktor is beleszőtte a népszavazás fontosságát a március 15-i beszédébe.


A kutatás arra is kíváncsi volt, hogy a válaszadók szerint mi lehet a kormány célja a népszavazással. Az ellenzéki szavazók jelentős része szerint a figyelemelterelés, míg a kormánypártiak a propagandában hallható szlogennek megfelelően a gyermekvédelmet jelölték meg mint cél.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top