Politika

Jakab Péter: Márki-Zay nem leváltotta, hanem megbuktatta az ellenzéket

Szeretlek Magyarország
A Jobbikos politikus szerint az ellenzéknek fel kell készülnie, hogy bármikor, amikor az új kormány összeomlik, átvehessék az ország irányítását, de már Márki-Zay Péter nélkül.

Jakab Péter nem várta meg Márki-Zay Péter vereséget elismerő beszédét. Ehelyett a közösségi oldalára posztolt, ahol azt írta, Márki-Zay “októberben hat ellenzéki párt hadseregét kapta meg, és tetemes ellenzéki előnyt. Ebből már előnyből tetemes hátrány lett, hovatovább fidesz kétharmad lett. Talán a kevesebb és megfontoltabb, egyértelműbb beszéd most több szavazatot hozott volna.”

“Márki-Zay októberben azt mondta, hogy ő leváltja az ellenzéket. Valójában ő nem leváltotta, hanem megbuktatta

– bírálta a korábban általa is támogatott miniszterelnök-jelöltet a Jobbikos politikus.

“Nekünk most innen kell felállni. De fel fodunk állni, mert soha nem adjuk fel” – közölte. Szerinte arra kell készülniük, “jó eséllyel az Orbán-kormány nem húzza ki az elkövetkező négy évet”. Úgy vélte, hogy “rájuk fog omlani az a válság, amit Orbán Viktor maga időzett elő a lopással, a nyugat eltaszításával és az oroszok felé mutatott hajbókolással.”

Az ellenzéknek fel kell készülni, hogy bármikor, amikor az új kormány összeomlik, akkor ott állhassanak és átvehessék az ország irányítását. “Erre készülünk, de már Márki-Zay Péter nélkül” – tette egyértelművé álláspontját a vereség után néhány órával.

 


VIDEÓ: Jakab Péter az ellenzéki összefogásról

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top