Politika

Alekosz páros lábbal szállt be e a Fidesz szavazókba: Egy bizonyos intelligencia fölött, egyszerűen ciki…

fuggetlennemzet.hu

Nagy Alekosz ex-valóságshow sztár, megmondó ember nem titkolt véleményének adott hangot a választásokkal kapcsolatban. A választásokon durva vereséget szenvedő ellenzéki összefogásról viszont még nem tett közzé friss írást, melyből arra következtethetünk, hogy nagyon is meglepte a Fidesz elsöprő győzelme.

Alekoszt ismerve viszont biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan megtudjuk mit gondol az újabb kétharmadról. Ami a Fidesznek Győzike az az ellenzéknek Alekosz, jelentsen is ez a mondat bármit.

De térjünk vissza a választásokra mellyel kapcsolatban kifejtette véleményét intelligenciáról:

Egy bizonyos intelligencia fölött, egyszerűen ciki a fideszre szavazni és kész. Dübörög a goebbelsi propaganda, Rogán Antal és Habony Árpád arcátlanul nézik hülyének az országot.

Majd néhány sajtóorgánumba szállt bele páros lábbal és prolinak nevezett néhány embert:


A Pesti Tv a prolikat szolgálja ki, az MTVA a vidéket riogatja évi 150 MRD-ból, a TV2 a családosokat zsarolja, a Riposzt pedig egyszerűen csak katasztrófaturista ebben a scifi-ben.

Ezután több száz sajtóperről beszél:

Igen beszédes, hogy az ellenzék 100 sajtóperből százat megnyer. 200-ból kétszázat. 500-ból ötszázat. Teljesen mindegy mi az ára egy földönfekvő lejáratottnak, megadják.

Kitért arra is, hogy szerinte Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója, 2018-ban választást tudott nyerni a Fidesznek és hogy a Fidesz 2022-es mostani győzelmét, többek között ismét Szalai Viviennek köszönheti.

Külön kiemelte még Rogán Antalt és Habony Árpádot is, mert ahogy Ő írja:

Akiknek mindenki köszönetet mondhat

Mondandója egy részében páros lábbal szállt bele a Fideszt támogató hírességekbe, bár név szerint nem említ senkit de azért kitalálható kikre gondolt:


Egy intelligens ember a Fideszre nem szavaz! Csak akinek kitömik a zsebét. A csótány, a tingli-tangli énekesnő, az Edda meg a Király. Utóbbi kettőt szeretem! Értem, megértem. Sajnálom

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top