Politika

Süllyedő hajó: Gyurcsány és Jakab képviselő urak jeleskedtek elsőként a szardobálásban Schilling Árpád szerint

fuggetlennemzet.hu

Schilling szerint Jakabnak inkább a saját pártja sikertelenségén kellene gondolkodnia, Gyurcsány pedig pont addig lesz a magyar politika állandó szereplője, amíg Orbán.

Volt néhány pozitív gondolata amikben megköszönte a rengeteg önkéntes munkáját, kéri, hogy mutassanak példát becsületből, illetve gratulált Jámbor Andrásnak az egyéni győzelméhez.

Azonban nem rejtette véka alá véleményét arról, hogy a választási vereség után Jakab Péter és Gyurcsány Ferenc azonnal Márki-Zay Pétert tette felelőssé:

Ez az egész rettenetes. Olyan mintha ránk tolatott volna egy kamion

Igazságtalan ez az eredmény, aminek pusztítóak lesznek a következményei.

Mindezzel együtt, sőt éppen ezért azt gondolom, hogy méltatlan dolog Márki-Zay Pétert magára hagyni. Méltatlan a vele szemben tanúsított részvétlenség! Ő nem árult zsákbamacskát, mondta, amit gondolt, és éppen ezért nem is voltam a rajongója

De elfogadtam az érveit, a mások érveit, és a sokaság támogatását. (Az előválasztás történelmi tett volt!) (…)

Márki-Zay Péter becsülettel beleadott mindent, és még hallgatott is másokra, időnként még bocsánatot is kért, ami lássuk be, ritka erény.


Akik őt elárulják, azok magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt. Nem volt meglepő, hogy Gyurcsány és Jakab képviselő urak jeleskedtek elsőként a szardobálásban. Ezzel be is mutatták, hogy mit gondolnak a bajtársiasságról

– zárta sorait

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top