Politika

Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyet választja a parlament helyett

Címkép: Márki-Zay Péter/Facebook
Egyelőre fej-fej mellett haladnak Lázár Jánossal, de Márki-Zay szívesen maradna polgármester.

A választások után, amikor kiderült, hogy Márki-Zay Péter nem kap miniszterelnöki pozíciót, a Vásárhelyi Televízió a következő lépésről kérdezte őt. Arra voltak kíváncsiak, hogy mire számíthatnak Hódmezővásárhely lakosai: marad továbbra is polgármester, vagy inkább beül a parlamentbe?

 

Terveink szerint igen, maradok, ebben a helyzetben Hódmezővásárhely mellett kell állni

– választolt Márki-Zay Péter. A szavazás állását is véleményezte: „Lényegesen kevesebb szavazatot kapott Lázár János is, és én is, mint korábban. Lázár János is kapott már 13.000 szavazatot, én is kaptam már 13500-at. Most mind a ketten 12000 alatt voltunk, fej-fej mellett, a pillanatnyi adatok 150 szavazattal állnak Lázár János mellett.”


 

A Márki-Zay által említett adatokból még körülbelül 500 nyugati szavazat hiányzik. Így ő magabiztos, hogy a végén neki lesz több szavazata. A Hódpressnek még hozzátette: Hódmezővásárhelyt meg kell erősíteni, meg kell nyugtatni, hogy senkinek a gyermekét nem akarjuk elküldeni katonának, senkinek a gyerekét nem szeretnénk átminősíteni kisfiúvá vagy kislánnyá. Kiemelte: azt sem akarjuk, hogy Lázár János újra megadóztassa őket.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top