Belföld

Blikk: Meghalt Berki Krisztián

Címkép: MTI/Balogh Zoltán
A lap információit a rendőrség, később pedig Berki Mazsi is megerősítette. Berki Krisztián 41 éves volt.

Pénteken reggel 41 éves korában meghalt Berki Krisztián, írja a Blikk.


 

A lap értesüléseit a rendőrség megerősítette. Berki Krisztián IX. kerületi lakásához a délelőtti órákban több rendőr és egy mentőautó ment ki. A rendőrök a környéket és a lépcsőházat is lezárták, csak a lakókat engedik be.

Az Origo szerint a házban a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak. A helyszínen látták Berki Krisztián feleségét, Mazsit, valamint volt feleségét, Hódi Pamelát és a lányát is. A rendőrség szerint idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt.

 

Frissítés: Berki Krisztián halálhírét időközben felesége, Mazsi is megerősítette.

 

Berki Krisztián 1980. július 1-jén született Tatabányán. 2004 és 2005 között a Ferencváros labdarúgója volt, de tétmeccsen nem lépett pályára. 25 éves korában sérülés miatt abbahagyta a profi labdarúgást. 2007 és 2010 között a Ferencváros vezérigazgatója volt. Később több tévéműsorban, többek között az Édes Életben, A nagy duettben és a Hal a tortánban is szerepelt.

 


2019-ben elindult a budapesti főpolgármesteri választáson, ahol 4047 szavazatot kapott. 2021-ben két év felfüggesztett börtönbüntetésre és 625 ezer forintos pénzbüntetésre ítélték első fokon, miután egy Bentley-vel büntetőfékezett a 34-es busz előtt.

 

Lánya, Berki Natasa Zselyke 2013. október 29-én született. Élettársa és gyermeke édesanyja Hódi Pamela volt, akivel 2018-ban szakadt meg a kapcsolata. 2019-ben feleségül vette Berki Renátát, akitől 2021. novemberében született második leánya, Berki Emma Katerina.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top