Belföld

Döbbenetes részletek Berki Krisztián haláláról: kislánya találta meg apját a teraszon

Döbbenetes részletek derültek ki Berki Krisztián váratlan halálával kapcsolatban.

 



Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, péntek reggelre meghalt Berki Krisztián médiaszemélyiség. A rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba, majd a helyszínre egy mentőautó is érkezett. A házban Berki Krisztián lakott. A szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a celeb lakása körül, ahol korábban is voltak már a rendőrök.

A Blikk megtudta, Berki Krisztián holttestére lánya, Nati talált rá.

Információink szerint a kislány kettesben volt a házban Berki Krisztiánnal, amikor reggel felébredt, már holtan találta meg a teraszon édesapját. Ezek után édesanyját, Hódi Pamelát hívta segítségül telefonon.



A tragikus halálhírt Berki Krisztián felesége, Mazsi is megerősítette. A gyászoló özvegy a reggeli órákban a helyszínen volt és vigasztalhatlanul zokog. A Blikk időközben elérte telefonon Berki Krisztián édesanyját is, aki összetört fia halálhíre hallatán.

forrás: blikk.hu




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top