Politika

Rossz hírt kapott a miniszterelnök: hiába hívták, mégsem jön Magyarországra a legfontosabb szövetségese

nyugatifeny.hu

Pórul járt.

Kihirdette az Alapjogokért Központ a május 18-20. között megrendezendő konzervatív politikai fórum, a CPAC Hungary résztvevőinek névsorát — ezt a Telex szúrta ki. Ez alapján most már biztos, az eredeti tervekkel szemben mégsem jön Magyarországra Donald Trump.


A rendezvényt eredetileg a választás előtti hétre időzítették, hogy az esemény felfuttassa a kampányhajrában a Fidesz népszerűségét. Az orosz-ukrán háború miatti népszerűségnövekmény miatt azonban erre nem volt szükség, így a fenti időpontra halasztották a rendezvényt.

A politikai fórum főszónoka Orbán Viktor lesz, a tematika pedig a klasszikus konzervatív szlogent felidézve az “Isten, haza, család“. A legfontosabb vendégek Rick Santorum volt republikánus elnökjelölt-aspiráns, szenátor, Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, Václav Klaus korábbi cseh államfő és Tom Van Grieken, a belga Flamand Érdek (VB) vezetője lesznek.

További nagy nevek az Orbán-dicsőítő FOX News-riporter, Tucker Carlson, valamint Santiago Abascal, a spanyol VOX nevű szélsőjobboldali párt elnöke. Ők a fentiekkel szemben csupán online jelentkeznek majd be.


(Alapjogokért Központ/Facebook) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top