Politika

Varga Judit attól retteg, a “balliberálisok” végleg eltörlik Európában a sokszínűséget

nyugatifeny.hu

Kétségbeesett.

Facebook-bejegyzésben írt róla Varga Judit, hogy Mario Draghi olasz miniszterelnök a tagállamok közti integráció elmélyítéséért kardoskodott az Európai Parlamentben. Az igazságügyi miniszter ezzel kapcsolatban azt a következtetést vonta le, hogy veszélyben az európai sokszínűség.

Varga Judit bejegyzését alább idézzük:

Terítéken az európai sokszínűség eltörlése⁉️

🇪🇺 Az Európai Parlamentben mondott beszédet Mario Draghi olasz miniszterelnök, aki az integráció mélyítését, egy „pragmatikus föderáció” létrehozását szorgalmazta. Mindezt ráadásul úgy, hogy külügyi kérdésekben eltörölné a vétórendszert, amit a balliberális többségű EP is üdvözölt, hiszen korábban Guy Verhofstadt is hasonló gondolatokat fogalmazott meg…

🇭🇺 A magyar álláspont világos:

a vétójog az utolsó védőbástyája az európai sokszínűségnek.

Eltörlésével a tagállami sajátosságok és nemzeti érdekek csorbulnának, a szuverén országok akaratát ellehetetlenítenék. Ezt nem engedhetjük!

🛑 Nemet mondunk az európai birodalomra! 🇭🇺✌🏻


forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top