Politika

Varga Judit úgy értesült, csak a veszélyhelyzet garantálja a magyar családok biztonságát

nyugatifeny.hu

Ezért sebtiben intézkednek az új szabályokról.

Facebook-oldalán közölt videót Varga Judit az Országgyűlés keddi ülésén elmondott felszólalásáról. Az igazságügyi miniszter beszédében azt fejtegette, miért van szükség az Alaptörvény 10. módosítására, amely

a háború miatti új veszélyhelyzet bevezetésére ad lehetőséget.

A politikus azt mondta, Magyarország mindig “a béke oldalán állt“. Szerinte az idei országgyűlési választáson a szavazók “világosan és félremagyarázhatatlanul” foglaltak állást arról, hogy ki kell maradnia hazánknak a háborúból.

Arról beszélt, a választások további folyománya, hogy a nemzetközi szankciós politika csak úgy érvényesülhet, hogy az ne sértse a nemzeti érdeket. Hozzátette, nem fognak támogatni olyan döntést, amely a magyar energiaellátást és az ipar működését veszélyezteti.

Kijelentette, “a józan eszünkre kell hallgatnunk“, és a kihívásokra is megfelelően kell reagálni, hogy megfelelő nemzetközi válaszok szülessenek. A javarészt a civilek által támogatott menekültekkel kapcsolatban megjegyezte, őket a magyar kormány ellátja, a gazdasági károkat minimalizálják, és a magyar családokat megvédik. Szerinte mindezeket az Alaptörvény 10. módosítása biztosítja.

Varga Judit videóját itt lehet megtekinteni:


(Varga Judit/Facebook) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top