Politika

A legsötétebb évek várnak ránk – Hatalmas baj készül a DK szerint

Pénz - Fotó: Napi.hu

A nyomor és kilátástalanság évei következnek, Orbánék olyan inflációt szabadítottak el, hogy a hitelek is keményen megugranak

 

A Bank360 portál hívta fel a figyelmet arra, hogy nem csak a boltokban tapasztalható a rohamos áremelkedés, hanem a hiteleknél is.

 


Főleg a kisebb összegű személyi kölcsönöknél látszik, hogy milyen brutális a drágulás, ami leginkább az egyre szegényebb magyar családokat érinti.

 

A Demokratikus Koalíció szerint aggasztó, hogy a nyomor és kilátástalanság évről évre jobban elhatalmasodik az országban.

Orbánék olyan inflációt szabadítottak el, hogy egy átlag magyar család mára csak kínkeservesen tudja kihúzni fizetéstől fizetésig.

 

Ha Orbánék az elmúlt 12 évet nem lopással töltötték volna, akkor már bevezethetnénk az eurót, virágozna a gazdaság, uniós pénzekből fejlődne az ország és nem mi lennénk Európa szégyene.

 


A Fidesz-kormány azonban ezt is ellopta tőlünk, minden mással együtt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top