Politika

Újra nyomozhat az Európai Csalás elleni hivatal – Felső politikai körök is megüthetik a bokájukat

balramagyar.hu

Hírek szerint a Központi Nyomozó Főügyészség több minisztériumi tisztviselő ellen indított nyomozást hivatali vesztegetés és más bűncselekmények, köztük pályázati visszaélések gyanúja miatt.

 

Az ügyben Pénzügyminisztérium és a Miniszterelnökség is érintett.

 

A Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselőjeként bejelentést tettem az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalánál.


Elképesztő, hogy ma Magyarországon, az uniós csatlakozás 18. évfordulóján ott tartunk, hogy hivatali szobák mélyén tűnhetnek el azok a pénzek, amelyek az Európai Unióból az országnak, a magyar embereknek érkeznek, amelyekből kórházakat, iskolákat, utakat lehetne fejleszteni, épületeket felújítani, vagy játszótereket építeni.

Nem lehetünk az az ország, ahol ezeket a pénzeket vagy ellopják, vagy stadion gyepfűtésre költik. A mi feladatunk ezt megakadályozni, és meg is fogjuk tenni!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top