Politika

Kimondta a bíróság: Pert nyert Juhász Péter a fideszes propagandamédia 104 újabb hazug cikkével szemben

nyugatifeny.hu

Nem jött össze.

Az egykori V. kerületi önkormányzati képviselő, és az Együtt nevű párt vezetője Juhász Péter, mostanában leginkább azzal kerül be a hírekbe, hogy 4-5 évvel ezelőtt indított perei sorra zárulnak le a kormánybarát médiával szemben.

Nemrég az Origo 27 cikkéről mondta ki a bíróság, hogy hazudott Juhászról, még a 2018-as választási kampányban. Most az akkori lejárató kampány egy még nagyobb csomagjáról,

a megyei laphálózat 104 cikkéről állapították meg ugyanezt.

“A legdurvább, amit a bíróság is megállapított az ítéletében, hogy ”a közlések egyúttal a felperes és volt élettársa három közös, a cikkek megjelenésekor cselekvőképtelen kiskorú kisgyermekére vonatkozó információkat is napvilágra hoztak,

ami különösen súlyossá teszi az alperesi jogsértést„.

Arról már nem is beszélve, hogy van egy negyedik gyermekem is, aki felnőve szintén ezeket olvashatja majd, minthogy az elmúlt 5 évben bárki, aki feltévedt ezeknek a szennylapoknak valamelyikére.”

– írja Juhász Péter az ítéletről beszámoló Facebook-poszjában, majd külön kiemeli, hogy a lejárató cikkek jellemzően név nélkül jelentek meg a lapokban.


Juhász Péter bejegyzése:

(via, telex.hu / Juhász Péter/Facebook) |forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top