Politika

Kiszúrták a szemfülesek Orbán Viktor egyik, eddig nem ismert titkát

nyugatifeny.hu

Új dolgok derültek ki a miniszterelnökről.

Orbán Viktor kedden bejelentette, a ma hivatalba lépett kormány háborús veszélyhelyzetet vezet be az Országgyűlés többsége által. A bejelentéskor a miniszterelnök irodájában egy stócban álltak a könyvek, amelyeknek címét a 444 szúrta ki.

A könyvek közül központi helyen — rendkívül váratlanul — a Békés Márton által szerkesztett

A Nagy Terv — A Soros-birodalom Közép- és Kelet Európában című kötet,

szerepelt, amely már egy áprilisi bejelentkezésben is a háttérben volt. A Soros-könyv felett Kodolányi János Esti beszélgetés című kötete, valamint Romsics IgnácErdély elvesztéseT. S EliotEgy keresztény társadalom eszméje, Rod DreherHazugság nélkül élni — a keresztény másként gondolkodók kézikönyve című kötete, illetve

egy világháborús könyv is szerepelt.


A miniszterelnök bejelentkezéseiben általában nem láthatók könyvek, de ha mégis, akkor általában a nemzeti öntudatról, Trianonról, valamint a keresztény-konzervatív eszmeiségről szóló kötetek bukkannak fel. Ezek között kivételt képezett egy 2020-as bejelentkezés, amelyen Puskás Ferenc labdarúgó-legendát bemutató életrajzi könyv volt fellelhető.

További részletek >>ITT<< találhatók.

(444. hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top