Politika

Mi történt? Kirúgta Orbán új minisztere Németh Szilárdot a Honvédelmi Minisztériumból

nyugatifeny.hu

Nem számítanak a munkájára a tárcában.

Németh Szilárd a Facebookon rejtélyes búcsúzkodó üzenetet tett közzé. Ebben a Honvédelmi Minisztérium keddig hivatalban lévő államtitkára

elköszönt kollégáitól,

és megköszönte munkájukat. Ebből arra lehet következtetni, hogy az új honvédelmi miniszter, Szalay-Bobrovniczky Kristóf nem számít a munkájára.

Kedves Barátaim! Köszönöm a munkátokat, az elkötelezettségeteket, a fegyelmezettségeteket és az emberségeteket! Többek voltunk, mint munkatársak, közösséget építettünk, együtt szolgáltuk a haza védelmének ügyét.

Nekünk továbbra is Magyarország az első! Hajrá, magyar honvédek!” — írta posztjába a fideszes országgyűlési képviselő. Hétfőn még közös képet is közölt a leköszönő miniszterrel, Benkő Tiborral, amelyben azt írta, “{m}egtisztelő volt Önökkel és alárendeltjeikkel – a honvédekkel, a kormánytisztviselőkkel, a honvédelmért dolgozókkal – együtt szolgálni a hazát“.


Bár a kormány nyitóoldalán már az új honvédelmi miniszter, Szalay-Bobrovniczky szerepel, a Honvédelmi Minisztérium aloldalán még Benkő neve szerepel, államtitkárként pedig Németh Szilárd neve olvasható. Rövidesen kiderül, ki váltja Némethet.

(Németh Szilárd/Facebook) |forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top