Politika

Semjén Zsolt szerint az EU is tehet arról, hogy nem emelkednek a pedagógusbérek

Fotó: MTI/Balogh Zoltán
A miniszterelnök-helyettes szerint az elhibázott energiapolitika miatt fel kell készülni az országnak a bizonytalan helyzetre.

A gazdaság nehéz helyzete mindenkit érinteni fog, nem csak a tanárokat – mondta el kedden a Parlamentben Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes elmondta: a pedagógusok piaci szintű béremelése valóban elmaradt, s az is tény, hogy az orvosoknál volt bérfejlesztés, a tanároknál nem.

 


Népszava kérdésére Semjén elmondta:

„most jó a GDP, de a helyzet az, hogy az EU elhibázott energetikapolitikájából látható, hogy az energiaárak az égben vannak, óriási gazdasági bizonytalanság van, ennek a következményére nyilvánvaló az országnak fel kell készülni gazdaságilag.

(…) Ebből kifolyólag a rendelkezésre álló pénzeszközöknek van egy prioritása és van egy végessége. Ennek az egésznek a fényében kell nézni a tanárok szempontjait, amit Magyarország kormánya – ahogy Hoffmann Rózsa idején is – figyelembe vesz és a jövőben is figyelembe fog venni”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top