Politika

Lázár János elárulta, miért tért vissza a kormányba: “Számomra nem politikai revansot jelent”

nyugatifeny.hu

Még pár hete is arról beszélt, hogy nem lesz miniszter.

Bár Lázár János még a választások után pár nappal is arról beszélt, hogy nem készül kormányzati pozícióra, kedden ő is letette a miniszteri esküt.

Az új építési és beruházási miniszter Facebookra írta meg, miért vállalta el a tisztséget. Biztosított mindenkit, hogy a visszatérése

nem politikai revansot és nem a bársonyszékhez való visszatérést jelent, hanem a cselekvőképesség egy magasabb szintjét.

Úgy gondolja, ugyanazt a feladatot fogja ellátni, mint amit eddig csinált a Dél-Alföldön, csak most már nemzeti szinten. Az a célja, hogy

“néhány év múlva a szemmel látható, az épületekben és nagyberuházásokban testet öltő Magyarország éppúgy okot adjon a nemzeti büszkeségre, mint a szellemi, gazdasági és politikai szempontból már jó ideje „visszatért” Magyarország.”


A teljes posztot itt olvashatod el:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top