Belföld

Videó: Tóth Gabi arról beszélt a közmédiában, hogy üldözik őt a kereszténysége miatt, és érzi, hogy az ördög ott liheg a nyakában

Kép forrása: MTI

Állandóan kísérti a “sötét oldal” Tóth Gabit, sőt az énekesnő érzi azt is, hogy “az Ördög ott liheg” a nyakában, de eddig ellenállt a kísértésnek. Szintén saját tapasztalata, hogy a keresztényüldözés létezik – erről a közmédiában beszélt, ahol a keresztény ember és a zene kapcsolata volt a téma.

 

hvg.hu szemléje szerint egy vallomással kezdte Tóth Gabi:

Minden színpadra lépés előtt imádkozik.

 


Az énekesnő az állami tévé M5-ös csatornájának vendége volt, és úgy konferáltak fel a műsorban:

„Érkezik hozzánk Tóth Gabi, az énekes Máté evangéliumának részletével azonosul: miszerint boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa”.

 

Tóth Gabi arról is beszélt a műsorban, hogy “az Isten adománya természetesen meg tudja részegíteni az embert”, és arról is, hogy hisz “a sötét oldal erejében” is. “Ez egy állandó küzdelem tud lenni, állandóan kísért minket. Sokszor éreztem én is, hogy az Ördög ott liheg a nyakamban. De az a lényeg, hogy tisztán tudom tartani a hitemet, hogy nem tudta átvenni az irányítást” – mondta.

 

A keresztény ember és a zene kapcsolatáról szóló műsorban az énekesnő kitért arra is, hogy szerinte nehéz időket élnek meg a vallásos emberek. “Azt gondolom, hogy azokat az időket éljük, amikor bátornak kell lenni. Hiszem, hogy azért valahol egy keresztényüldözés van. Én ezt tapasztalatból is…” – mondta, majd kifejtette, hogy Isten ajándéka a tehetség, amit a zenészek kapnak.


 

 

Az elmúlt időszakban a vallásosságát és jobboldali meggyőződését előtérbe helyező énekes már panaszkodott az őt érő „klasszikus karaktergyilkosságra”, ezt például az Eucharisztikus Kongresszuson vállalt szerepére vezette vissza.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top