Belföld

Csak hétfőn és szerdán szülhetnek a kismamák Szolnokon: nincs elég orvos a kórházban?

Illusztráció: Northfoto

Hétfőn és szerdán szülhetnek csak a szolnoki kórházban a leendő édesanyák, nincs elég orvos a kórházban – állítja az RTL Híradó.

 

Egy kismama az RTL Klub híradójában beszélt a kilátástalan helyzetről. A kórház dolgozói megerősítették, hogy valóban kevés a szakember, így csak a kijelölt napokon tudják levezetni a szüléseket.

 

Azt, hogy csak hétfőn és szerdán lehet szülni egy Facebook csoportból tudták meg a kismamák, először el sem akarták hinni.

 

Az RTL Híradó riportere telefonon kereste fel a szolnoki kórházat, arról érdeklődött, hogy jelenleg milyenek a körülmények. Az ügyeletes orvos elmondta, hogy valóban nagyon kevés orvos dolgozik jelenleg az intézményben, emiatt pedig kénytelenek időpontokat kijelölni. Csak akkor térnek el a megadott időpontoktól, ha akut esetről van szó.

 


Amennyiben beindul a szülés valakinél Debrecenbe vagy Budapestre szállítja őket a készenlétben álló mentőautó.

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top