Politika

A pofátlanság csúcsa: Vérlázító magyarázattal állt elő Maruzsa Zoltán arról, miért véreztetik ki a pedagógusokat

nyugatifeny.hu

Ilyen nincs.

Az Európai Bizottság „akadályozza” a folyamatot, nem fogadja el a kormány által benyújtott projekt-tervezeteket, ezért nem lehet emelni a pedagógusbéreket — ezzel indokolta Maruzsa Zoltán államtitkár a tanári fizetések emelésének elmaradását a sztrájktárgyaláson.

Nagy Erzsébet, a PDSZ ügyvivője azt mondta a Népszavának, hogy a kormány a béremelést és más oktatási projekteket is uniós pénzből finanszírozna, ezért hivatkozik a kormány az unióra.

“Ezzel mi nem nagyon tudunk mit kezdeni, a pályaelhagyókat ez nem állítja meg és a fiatalok számára sem teszi vonzóbbá a pályát”

— mondta Nagy Erzsébet, hozzátéve, hogy Maruzsa szerint a kormány tisztában van a pedagógusok problémáival.

A következő sztrájkbizottsági tárgyalás június 28-án lesz, illetve Pintér Sándor belügyminiszter szintén találkozna majd a PSZ és a PDSZ képviselőivel.

A PDSZ sajtótájékoztatóját itt tudod megnézni:

Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top