Politika

Jakab Péter: Korai a Fidesz diadalittas őrjöngése, nem adom meg nekik azt az örömöt, hogy eltűnjek

nyugatifeny.hu

“Most lesz csak igazán több energiám rátok!” – üzente a fideszes ficsúroknak.

Beszámoltunk róla, hogy szerdán lemondott pártvezetői tisztségéről Jakab Péter, miután a Jobbik elnökségének nagy része ellene fordult.

Jakab most a közösségi oldalán köszönte meg a rengeteg támogatást, amit az elmúlt órákban az emberektől kapott, egyúttal kemény üzenetet küldött az ellenfeleinek is.

Posztját változtatás nélkül idézzük:

Nehéz döntés volt a tegnapi, de a helyes döntések nem mindig könnyűek.

Meghoztam, és csak a köszönet hangján tudok szólni hozzátok. 🙏

Számolatlanul kaptam és kapom most is a támogató üzeneteket, és persze az aggódóakat is. Ugye nem hagysz itt bennünket, mint az elődeid? A válaszom az, hogy nem. Nem adom meg a Fidesznek ezt az örömöt, akárhogy is dolgozik rajta.


Aki ismer, tudja, nem vagyok az a feladós fajta, két okból sem: az egyik a ti támogatásotok, ami kötelez, hogy folytassam. A másik a Fidesz diadalittas őrjöngése, amit tegnap óta művelnek.

Mintha legyőzték volna a legfőbb ellenfelüket. Fideszes miniszterek, országgyűlési képviselők, bayerzsoltok lengetik a győzelmi zászlót.

Korai. Soha nem adom meg nektek az az örömöt, hogy eltűnjek. Nem győztetek le! Sőt, most lesz csak igazán több energiám rátok. 😃

Csak az elnöki széket hagytam ott. De maradok a nép pártján.

Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top