Politika

Viszlát, parizerkirály! – A lemondott Jakab máris kapja az ívet: ezt üzenik neki

Fotó: Fuszek Gábor

Egy nagyvad esett el a honi politikában: ez abból látszik, hogy percekkel Jakab Péter Jobbik-elnök lemondása és a hír közösségi oldalán való megjelenése után máris többen kommentálták a pártvezető visszalépését.

 

Jellemzően a parizermotivum dominál a hozzászólásokban: Varga Judit igazságügyi miniszter nemes egyszerűséggel ennyit tesz hozzá: „Egyszer minden parizer elfogy”.

 

 


Brenner Dominik fiatal fideszes politikusnak is az olcsó felvágott jutott az eszébe, mintegy búcsúbeszéd gyanánt, amit azért megtoldott néhány kérdéssel is:

„Jakab Péter az általa elsülyesztett párthajó kormánykerekét átadja… Kérdés, ki fogja vezetni a totálisan ballibbá vált, egykor szélsőjobb, mára teljesen lerombolt gyenguska pártot?”

„Szebb jövőt, Pajti!” – igy búcsúzik a kormánypárt frakcióvezetője, Kocsis Máté, aki a Jobbik elnök egy másik elhíresült mondását tette be illusztrációként, miszerint ha győz az ellenzék, elindul az X-faktorban. (Lehet hogy eljött ez az idő?)

Apáti Bence jobboldali publicistában, az Operettszinház balettigazgatójában is mély nyomott hagyott a pártelnök sokszor ismételt „parizeráriája”, ezért igy búcsúztatta:


„No, akkor ennyit erről. Vegyél sok parizert, attól jobban leszel.”

A miniszterelnök friss támogatója, DopeMan azonnal egy állásajánlatot is közzétesz az expártelnök számára:

„A pártelnöki teendők helyett most már teljes mellszélességgel a vendéglátós karrierjére koncentrál. Innentől a parlament teljes legénységének burgonyaellátását felügyeli majd. Sok sikert kívánunk…”


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top