Politika

Varga Judit beszólt a Jobbik lemondott elnökének: Jakab Péter ott vágott vissza, ahol igazán fáj

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Tegnapi váratlan lemondása után rendre kapta az ívet a Jobbik elnöke a közéleti szereplőktől, ami nem csoda, hiszen egy igazi politikai nagyvad jelentette be, hogy átadja a párt vezetését másnak. Kocsis Mátétól Dopemanen át egészen Varga Juditig sokan beszóltak neki a döntése után. A parizeres oltogatásokat azonban Jakab Péter nem hagyta szó nélkül.

 

A Jobbik elnökének döntése után Varga Judit a közösségi oldalán egy rövid mondattal zárta le Jakab elnökségének történetét:

„Egyszer minden parizer elfogy…”

 

Jakab Péter a poszt után nem sokkal a magas inflációval – erről bővebben itt írtunk – vágott vissza az igazságügyi miniszternek.


„Ilyen árak mellett kétlem, de látom, ma nem a kétszámjegyű infláció a téma Magyarország kormányánál” – írta kommentjében a politikus.

Jakab Péter egy hozzászólásban vágott vissza Varga Juditnak / Fotó: Screenshot/FacebookJakab Péter egy hozzászólásban vágott vissza Varga Juditnak / Fotó: Screenshot/Facebook

A bejegyzést itt lehet megtekinteni:

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top