Politika

“Mi minden európai platformon a kölcsönös tiszteleten alapuló partnerség hívei vagyunk” — Hajmeresztő kijelentést tett Varga Judit

nyugatifeny.hu

A kölcsönös tisztelet híve.

Varga Judit Facebook-oldalán közölte, hogy bár Magyarország nem csatlakozott az Európai Ügyészséghez, semmi baj, “annak minden megkeresésére időben és pontosan válaszolt és elsőként kötött együttműködési megállapodást vele”. Magyarország igazságügyi minisztere bejegyzésében azt is írja, hogy “mi minden európai platformon a kölcsönös tiszteleten alapuló partnerség hívei vagyunk!”.

Bizonyára a kölcsönös tisztelet jegyében plakátolta tele az Orbán-kormány az országot EU-ellenes plakátokkal és hergeli 12 éve a magyar közvéleményt általában Európa ellen. A Nyugat lett az első számú ellensége a kormányzó pártnak, így újabb érdekes fejlemény, hogy most mégis a “kölcsönös partnerség” híve a kabinet.

“Nem várt helyről jött dicséret: bár Magyarország nem csatlakozott az Európai Ügyészséghez (nem is volt kötelező), annak minden megkeresésére időben és pontosan válaszolt és elsőként kötött együttműködési megállapodást vele.

Mi minden európai platformon a kölcsönös tiszteleten alapuló partnerség hívei vagyunk!”

– hangsúlyozta posztjában Varga.


(Varga Judit/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top