Politika

Bizonyítható: A kormány bűne a 400 forintos euró!

ezalenyeg.hu

A kormánymédia nagyokat hallgat a forint elértéktelenedéséről. Mert tudják, ezt bizony az ő bűnük. Nem a háború vagy a Soros, nem Amerika és nem is Európa. Orbán és a semmihez sem értő fideszes csicskái tehetnek róla, hogy a forint lassan, már csak gyújtósnak jó!

 

Jó fideszes szokáshoz híven, ismét megy a problémahárítás, mutogatás, sárdobálás. Nagy Márton, a gazdaságberekesztési miniszter a napokban azt állította, globális oka van a forint papírrá válásának.

Szerinte azért alakult ki globális pánik, mert gyengült a dollár. Az euró emiatt megerősödhetett, ami a forint gyengülését okozta.

A gond ezzel a teóriával, hogy az amerikai dollárhoz képest is gyengült a forint, sőt, rekord keveset ér. A másik kérdés, a háború kitörése óta miért csak Magyarországon gyengült a forint az egész régióban? A kuna, zloty, korona, lej mind tartotta magát!

A gazdasági szakemberek vizsgálata szerint, a forint beszakadása még 2017-ben indult. A 2020-as koronavírus válságkor szinte a régió összes devizája beszakadt, de vissza is állt gyorsan a korábbi szintre. Leszámítva a forintot.

Nyolc év alatt 30 százalékot veszített értékéből a forint.


Képzeld el, hogy holnap elveszik a házad/laksásod 30 százalékát. Mit mondanál? Vigyéttek? Nem is olyan sok ez?

Itt lenne tehát az ideje, hogy Orbánék a felelősséghárítás helyett végre vállalják tetteik, alkalmatlanságuk következményét!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top