Politika

Orbán 2 millióval TÖBBET keres, mint eddig, mi meg belefulladunk az adójába

ezalenyeg.hu

Az állami vezetők fizetésének a csillagos ég sem szabhat határt, csakis Orbán Viktor. A parlament megszavazta: a felcsúti beleszólhat minden vezető politikus fizetésébe. Miből futja a béremelésre? Hát a cégekre kivetett extraprofitadóból, amit majd ők ránk, hétköznapi fogyasztókra hárítanak!

 

Nem! Sajnos a kaviár-kormány pofátlanságának nincs határa. Orbán és csicskái pénztárcája minden fékezés nélkül dagadhat, ha Orbán úgy gondolja, hogy valaki többet érdemel.

Például saját maga, aki immáron 2 millióval több fizetést vihet haza. Így Orbán már havi 4,8 millióért csimpaszkodik az adófizetők pénztárcáján.

Az új, immár megszavazott salátatörvény szerint, a miniszterek, az államtitkárok, a kormánybiztosok, a miniszterelnöki megbízottak havi bérezését a miniszterelnök szabja meg, mindenféle korlátozás nélkül.

Aki jó mélyen benyal Orbánnak, az kiváltságos maradhat, de immár törvényt sem sért, ha egy-egy fideszes-csicska egy egész tanári kar fizetését viszi haza egy hónap alatt.


Magyarán: minden folytatódik ahogyan eddig is, csak extrákkal. Ezeket az extrákat viszont mi fizetjük.

Hogy miből telik erre? Hát az extraprofitadókból amit Orbánék kivetnek a nagy cégekre. Ezek a vállalatok, már jelezték is, terhelésüket a fogyasztókra hárítják.

Tehát az történt, hogy megint csak mi fizetünk. Orbánék adóztatják a cégeket, ők emelik az árakat, nekünk kevesebb pénzünk lesz vásárlás után, a Fidesz-kormánynak meg csaknem dupla akkora fizetése.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top