Politika

DK: Brutális megszorítócsomag jön, Orbánék megduplázzák az alkalmi munkát terhelő adókat (+videó)

nyugatifeny.hu

Jön a feketeleves.

“Aki azt hitte, hogy a gyenge forinttal és az emberekre átterhelt különadókkal túl is vagyunk az orbáni megszorítócsomagon, az tévedett. A törvénytelen kormány ma reggelre brutális megszorításokat tett közzé.

A Fidesz meg fogja duplázni az alkalmi munkát terhelő adókat valamint a cégautók adóját”

– ismertette szerdai sajtótájékoztatóján Kálmán Olga.

A DK frakciószóvivője hozzátette: a következő hetekben még sok ilyen megszorítást és adóemelést fogunk látni a törvénytelen kormánytól.

A Demokratikus Koalíció elfogadhatatlannak tartja az orbáni megszorítócsomagot, mint Kálmán Olga mondta:

“Nincs még egy olyan ország a világon, ahol egyszerre duplázzák meg az adókat és a miniszterelnök fizetését”

A DK azt követeli, hogy a kormány vonja vissza a brutális megszorítócsomag összes megszorító intézkedését, és helyette csökkentse nulla százalékra az alapvető élelmiszerek áfáját.


“Ebben a helyzetben nem adóemelésre és megszorításokra van szükség, hanem arra, hogy a kormány segítsen az embereknek és a családoknak a válságban!”

– nyomatékosította Kálmán Olga, aki emlékeztetett arra is, hogy a DK előre megmondta a választások előtt, hogy ha Orbánék nyernek, akkor brutális megszorítások jönnek. Most ezeknek az első intézkedéseit látjuk.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top