Politika

Kemény üzenetet küldött a DK alelnöke az Európai Parlament feloszlatásán ügyködő Fidesznek

nyugatifeny.hu

Megoldási javaslatot ajánlott a kormányzó pártnak.

Beszámoltunk róla, hogy kedden késő este határozati javaslatot nyújtott be négy kormánypárti képviselő: Kövér László házelnök, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Kocsis Máté fideszes, illetve Simicskó István KDNP-s frakcióvezető. Ebben a kormány számára készítettek javaslatot, mit kellene elérnie a kabinetnek az Európai Unió átszervezése során. A javaslatok közül igen figyelemreméltó az az ötlet, amely szerint

az Európai Parlamentet jelenlegi formájában meg kellene szüntetni.

Erre reagált közösségi oldalán Dr. Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke és EP-képviselője.

“A fidesz megszüntetné az Európai Parlamentet. Azon túl, hogy az EU-ban kutyát sem érdekel, hogy mit akar a fidesz, lenne egy javaslatom. Ha nem tetszik nekik az EP, akkor ne induljanak a következő EP-választáson. Ez egyenes megoldás lenne”

— javasolta Dr. Molnár Csaba Facebook-oldalán a kormánypártnak.Dobrev Klára, az Európai Parlament korábbi alelnöke, a DK európai képviselője a közösségi oldalán, úgy írt, “Orbán legújabb javaslata a jelenlegi formájában felszámolná az Európai Parlamentet.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top