Politika

Hozzászólás miatt tört ki a népharag: Kutya, mész, ásó, lapát: Így intézné el a fideszes…

fuggetlennemzet.hu

Előbb lájkolta, majd kilájkolta Szabó Lajos sárvári ellenzéki képviselő azt a Facebook-kommentet, amiben annak írója burkoltan megfenyegette azokat, akik a kormánypárt által indított petícióhoz aláírásokat gyűjtenek, és esetleg bekopognának hozzá.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnökjelölt-jelöltje, Márky-Zay Péter egy korábbi sárvári látogatása hívta életre a Mindenki Sárvárért Mozgalmat, amelynek közösségi oldalán jelent meg az a komment, ami gyűlöletkeltő hangnemet üt meg.

Érdekesség, hogy országjáró kampányában Márki-Zay pár napja Szombathelyen arról beszélt, hogy „mi valóban hiszünk abban, hogy ennek a nemzetnek ennyi megosztottság után végre szeretetre van szüksége”. Ezzel azonban teljesen ellentétes az az üzenet, ami a sárvári közösségi oldalon máig olvashatunk. Egy férfi abban a Fidesz által indított Stop Gyurcsány, stop Karácsony! petíció kapcsán arra kérte Szabó Lajos ellenzéki városi képviselőt, hogy a következő képviselő-testületi ülésen tolmácsolja üzenetét, mi szerint: „engem zaklassanak, nagyon szívesen látom őket, és amennyiben nem sikerül jobb belátásra bírni őket… (ide beszúrt egy figyelemre intő kézjelet is – a szerk.) a kert nagy, kutya van, mész van, ásó, lapát van, a többit a képzelőerejükre szeretném bízni!” – áll a bejegyzésben.

Meglepő módon azt Szabó Lajos, aki korábban MSZP-s országgyűlési képviselő volt, lájkolta – ezt a drót.info.hu oldal szúrta ki. A portál által közzétett fotó szerint a szocialista politikuson kívül még hárman jelezték tetszésüket.


Megnéztük mi is a Mindenki Sárvárért Mozgalom Facebook-oldalát: a vihart kavaró komment még csütörtökön is elérhető volt, bár a lájkolók száma 1-re csökkent. Így Szabó Lajos neve is eltűnt, úgy tűnik, meggondolta magát a képviselő.

Az, hogy a szeptember végén kikerült komment október 14-én is látható volt a sárvári ellenzéki politikai közösség Facebook-oldalán, azt mutatja, hogy annak üzemeltetői, Márki-Zay mozgalmának sárvári követői nem érzik annak tartalmát kínosnak, hiszen azt nem távolították el.

Kiemelt képünkön: Szabó Lajos az egyik korábbi képviselő-testületi ülésen

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top